Uw bedrijf zoekt een vakman?
Wij helpen u graag!

Plaats uw zoekopdracht

Flexibel én vakkundig personeel voor uw onderhoudsbedrijf.

Een samenwerking met Meestersgilde stelt u in staat om op het juiste moment over het juiste aantal vakmensen te beschikken voor uw onderhoudsbedrijf.

Of het nu gaat om een schilder, timmerman, betonreparateur, tegelzetter of houtrotsaneerder, wij hebben voor elke opdracht de juiste kracht. Wij lenen onze vakmensen uit op regiebasis, inclusief werkgeverslasten en alle werkgever gerelateerde contractuele verplichtingen.

Het plaatsen van een zoekopdracht is vrijblijvend, in tegenstelling tot het vakmanschap waarmee wij voor uw bedrijf klaarstaan!

Meestersgilde is vanaf 2004 actief binnen de branche als het gaat om het uitlenen van vakmensen op projectbasis. Bij Meestersgilde bent u aan het juiste adres voor het projectmatig inlenen van timmerlieden, schilders, houtrotsaneerders en betonreparateurs.
Onze onderscheidende werkwijze en de jarenlange werkervaring met onze vaklieden maakt dat wij onze kracht op waarde kunnen schatten. Hierdoor is onze match op uw aanvraag hoogwaardig en goed.

Het sterk groeiend personeelsbestand bestaat op dit moment uit 750 vaklieden, welke wij structureel uitlenen aan toonaangevende bedrijven uit de branche. Daarnaast hebben we contacten met vele ZZP-ers, waarvoor wij de functie van intermediair vervullen. Al met al bestaat ons netwerk uit circa 1250 vaklieden.

Plaats uw zoekopdracht

  • Uw gegevens

  • U bent op zoek naar: