Uw bedrijf zoekt een vakman?
Wij helpen u graag!

Plaats uw zoekopdracht

Flexibel én vakkundig personeel voor uw betonherstelbedrijf.

Binnen de wereld van het betonherstel spelen de seizoensinvloeden nog steeds een grote rol. Dit maakt het tot een heuse uitdaging om de personele bezetting op niveau te krijgen op het moment dat het werk daarom vraagt.

Een samenwerking met Meestersgilde stelt u in de gelegenheid om op het juiste moment over de juiste vakman te beschikken. Of het nu gaat om een afwerker, coater, reparateur, injecteerder of kunststofvloerenlegger, wij hebben voor elke opdracht de juiste kracht.  Wij lenen onze vakmensen uit op regiebasis, inclusief werkgeverslasten en alle werkgever gerelateerde contractuele verplichtingen.

Het plaatsen van een zoekopdracht is vrijblijvend, in tegenstelling tot het vakmanschap waarmee wij voor uw bedrijf klaarstaan!

Meestersgilde is vanaf 2004 actief binnen de branche als het gaat om het uitlenen van vaklieden op projectbasis. Bij Meestersgilde bent u aan het juiste adres voor het projectmatig inlenen van timmerlieden, schilders, houtrotsaneerders en betonreparateurs.
Onze onderscheidende werkwijze en de jarenlange werkervaring met onze vaklieden maakt dat wij onze kracht op waarde kunnen schatten. Hierdoor is onze match op uw aanvraag hoogwaardig en goed.

Het sterk groeiend personeelsbestand bestaat op dit moment uit 750 vaklieden, welke wij structureel uitlenen aan toonaangevende bedrijven uit de branche. Daarnaast hebben we contacten met vele ZZP-ers, waarvoor wij de functie van intermediair vervullen. Al met al bestaat ons netwerk uit circa 1250 vaklieden.

Plaats uw zoekopdracht

  • Uw gegevens

  • U bent op zoek naar: