Het verhaal van Rayviendy

De enthousiaste medewerkers van Meestersgilde staan dagelijks klaar voor onze vakkrachten en opdrachtgevers. In De verhalen van…. leer je aan de hand van vragen onze medewerkers (beter) kennen en lees je hoe het is om voor Meestersgilde te werken. Dit keer stellen we de vragen aan accountmanager Rayviendy.

Wat vind je leuk aan je werk?

Ik geniet enorm van de diversiteit in mijn werk. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee en ik vind het geweldig om met een breed scala aan kandidaten en klanten te werken. Het is boeiend om timmerlieden te koppelen aan verschillende soorten opdrachten, van nieuwbouwprojecten tot renovaties en onderhoudsklussen.

Waar krijg je energie van?

Ik krijg ontzettend veel energie van de familieleden en vrienden om mij heen. Het is voor mij enorm belangrijk om tijd door te brengen met mijn geliefden, want hun gezelschap geeft mij kracht en blijdschap.

Heb je een bijzondere hobby?

Een bijzondere hobby van mij is het bekijken van huizen op Funda. Ik vind het fascinerend om door de verschillende woningen te bladeren en inspiratie op te doen. Het is een geweldige manier om te zien hoe mensen hun huizen inrichten en welke stijlen en architectuur er allemaal zijn. Bovendien geniet ik ervan om na te denken over toekomstige mogelijkheden en ideeën voor mijn eigen woning.

Lijkt het je ook leuk om voor, bij of met Meestersgilde te werken? Neem dan gerust contact met ons op!