Het verhaal van Marien

De enthousiaste medewerkers van Meestersgilde staan dagelijks klaar voor onze vakkrachten en opdrachtgevers. In De verhalen van…. leer je aan de hand van vragen onze medewerkers (beter) kennen en lees je hoe het is om voor Meestersgilde te werken. Dit keer stellen we de vragen aan back-office medewerker Marien.

Waar ben je trots op?

Om onderdeel te mogen zijn van een organisatie die de beste wil zijn in het bemiddelen van vakmensen in de bouw en het vastgoedonderhoud. Meestersgilde groeit onder andere door onze kwalitatief hoogwaardige backoffice en dat vind ik gaaf!

Wat vind je leuk aan je werk?

Hoewel mijn werk grotendeels achter de schermen plaatsvindt, heeft het impact voor de vakkracht en de opdrachtgever. Dit maakt het werk betekenisvol. Verder ook de afwisseling die de werkzaamheden op de backoffice biedt.

Op welke manier ontspan je na het werk?

Voor en na het werk ontspan ik onder andere door een aantal keer per week op de fiets naar kantoor te komen. Verder ben ik graag buiten. Dat lukt met fietsen dus goed, maar ook door het wandelen met onze hond. Het wandelen met collega’s in de pauze helpt daaraan ook mee.

Lijkt het je ook leuk om voor, bij of met Meestersgilde te werken? Neem dan gerust contact met ons op!