Het verhaal van Colinda

De enthousiaste medewerkers van Meestersgilde staan dagelijks klaar voor onze vakkrachten en opdrachtgevers. In De verhalen van…. leer je aan de hand van vragen onze medewerkers (beter) kennen en lees je hoe het is om voor Meestersgilde te werken. Dit keer stellen we de vragen aan back-office medewerker Colinda.

Wat is belangrijk voor jou in het werk?

Belangrijk voor mij in het werk is een goede balans tussen uitdaging en plezier. De afwisseling in werkzaamheden vind ik erg fijn en het nauwkeuring verwerken van gegevens doe ik graag. Daarnaast kan ik binnen Meestersgilde zelfstandig werken, maar ook taken samen met collega’s doen. Een goede combi!

Wat vind je leuk aan je werk?

Ik geniet van de gezelligheid met mijn collega’s, het contact met zzp’ers en klanten, de diversiteit aan werkzaamheden en de uitdaging om alle uren en dossiers compleet te hebben voor het einde van de week.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik hou ervan om nieuwe plekken (op de wereld) te ontdekken samen met mijn man Pieter. Ook geniet ik van terrasjes pakken met vriendinnen en het afstruinen van Pinterest voor nieuwe interieur ideeën of DIY-projectjes. Daarnaast vind ik het ook leuk om creatief bezig te zijn in mijn vrije tijd, ik maak o.a. texture art, of ik pak een schetsboek en ga lekker tekenen.

Lijkt het je ook leuk om voor, bij of met Meestersgilde te werken? Neem dan gerust contact met ons op!