Tekort aan vakmensen? Meestersgilde!

Door de grote vraag naar personeel, de vergrijzing en de beperkte instroom vanuit het beroepsonderwijs hebben werkgevers in de bouw moeite om voldoende vakmensen te vinden. Dit is de conclusie van een onderzoek dat recent is uitgevoerd door het UWV in de bouwsector. Een conclusie die te verwachten was aangezien we dit gegeven al dagelijks ervaren. Maar het zoeken naar en vinden van goede vakmensen is nu juist ons vak en daarom zijn we in het belang van onze relaties aan de slag met deze uitdaging. En niet zonder succes!

Wij merken dagelijks dat er nog heel veel vaklieden zijn die hunkeren naar een goede sociale werkgever, die ook het werknemersbelang op het oog heeft. Het aantal vakmensen dat in dienst komt bij Meestersgilde groeit dan ook gestaag door.

Wij zijn dan ook nog steeds in staat om met onze opdrachtgevers mee te groeien en nieuwe relaties aan ons te binden. Heeft u vacatures in uitvoerende of kader functies meld het ons en wij zullen u versteld doen staan van onze slagkracht als recruiters!!