Willems Vastgoedonderhoud over de jarenlange samenwerking samen met Meestersgilde

“Je wordt van A tot Z ontzorgd en Meestersgilde kent gewoon écht onze behoeftes waar ze vervolgens één op één op inspelen,” vertelt Robin Vat, hoofd planning en logistiek, over zijn positieve ervaring met Meestersgilde. Dankzij de goede samenwerking en communicatie vindt Meestergilde al jarenlang het juiste personeel voor Willems vastgoedonderhoud.

Jarenlange samenwerking
Willems Vastgoedonderhoud houdt zich al sinds 1936 bezig met het verrichten van onderhoudende taken van vastgoed voor met name woningcorporaties in Nederland. Het bedrijf kent twee verschillende takken, namelijk een tak planmatig onderhoud en een bouwkundig energetische tak. Erg diverse gebieden, waarvoor specifieke vakmensen nodig zijn. Om deze specifieke vakmensen te vinden in een schaarse branche, schakelt Robin Meestersgilde in. “Wat ik heel prettig vind is dat je wordt ontzorgd. Zij regelen echt alles, van contracten, het tijdig aan laten passen van modelovereenkomsten voor zzp’ers tot aan het volledig meedenken met de wensen van ons als klant. Het is gewoon allemaal goed geregeld”.

Efficiënte communicatie
Om ervoor te zorgen dat de communicatie zo efficiënt mogelijk verloopt, wordt er gezorgd voor een vast contactpersoon vanuit Meestersgilde. Robin Vat communiceert dan ook met één accountmanager welke goed op de hoogte is van de actuele status, de wensen en de vaklieden welke nodig zijn om een project te voltooien. Dit werkt voor beide partijen heel erg prettig, omdat dit de mogelijkheid creëert om snel te schakelen. “Ik kan zelfs s ‘avonds bellen als er iets aan de hand is of als ik iemand nodig heb. Meestersgilde zorgt er dan voor dat het zo snel mogelijk wordt opgepakt en denkt mee in oplossingen. Het feit dat je als bedrijf al zo lang samen met elkaar werkt geeft aan dat het wel goed zit. Ik ben superblij met ze”.

Voldoen aan verwachtingen
Willems leent een behoorlijke diversiteit aan vaklieden in, van schilders, glaszetters, gevelwerkers tot timmerlieden en werkvoorbereiders. Allemaal met zorg geselecteerd, zodat zij naadloos aansluiten bij de behoeften van Willems Vastgoedonderhoud. “De  vaklieden welke Meestersgilde ons aanbiedt voldoen aan onze kwalitatieve eisen, hebben de juiste certificaten en passen volledig bij ons als bedrijf.” De match is regelmatig zo goed, dat de werknemers blijven hangen. “En dat is ook de insteek. Goed is goed.”