NVT Onderhoudsgroep BV over het verschil dat Meestersgilde maakt

Al ruim vijftien jaar lang leent NVT Onderhoudsgroep vakmensen in bij Meestersgilde. Een tijdsperiode waarin NVT een zogezegd vaste klant is geworden dankzij de betrouwbare samenwerking. “Jaar op jaar vindt Meestersgilde weer de juiste mensen voor onze organisatie,” aldus Operationeel Manager Jaap van Beelen (NVT).

De juiste vakman

De NVT Onderhoudsgroep West realiseert renovatie– en onderhoudsprojecten in de regio Den Haag en Utrecht. In dit werkgebied werken ruim zeventig vakmensen, waaronder schilders, timmerlieden, betonreparateurs en kunststof vloerleggers. Door de eisen die aan deze vakmensen worden gesteld is het niet altijd even makkelijk het juiste personeel te vinden. Daarom schakelt de NVT Onderhoudsgroep Meestersgilde maar al te graag in. Jaap: “Meestersgilde is een van de betere bureaus op het gebied van personeelsbemiddeling voor vakmensen in de bouw. Zij leveren niet zomaar iemand, maar kijken écht of de kwaliteiten van een vakman overeenkomen met de door ons gestelde wensen en eisen.”

Van vraag naar juiste vakman

Zo moeten medewerkers in de betonafdeling veelzijdige werkzaamheden kunnen uitvoeren, zoals het coaten van vloeren en het verrichten van betonreparaties. Hier wordt rekening mee gehouden bij de zoektocht naar de juiste vakman voor NVT. “Uitgangspunt is altijd onze behoefte inclusief de noodzakelijke certificering van de gewenste vakmensen. Hier onderhouden wij nauw contact over met onze vaste accountmanager Sjoerd. Hij informeert ons over de voortgang en laat het ons weten als er een match is.”

Regelmatige contactmomenten

“Dankzij het regelmatige contact blijft Meestersgilde goed op de hoogte van wat er speelt binnen onze organisatie,” deelt Jaap over het belang van heldere communicatie. Hij gaat verder: “Jaarlijks komen een aantal medewerkers van Meestersgilde op bezoek bij NVT. Zo behouden wij het onderlinge contact en versterkt dit de communicatie tussen ons als organisaties.” Daarbij waardeert Jaap de contactmomenten op de bouwplaats zelf ook erg. “Onze uitvoerders zien de vakmannen twee tot drie keer per week, Meestersgilde vult dit periodiek aan. We kunnen dus wel stellen dat daar vanuit beide partijen veel aandacht aan wordt besteed.”

Vijftien jaar

Wat zegt het toekomstbeeld over de samenwerking tussen Meestersgilde en NVT? Jaap ziet de toekomst in ieder geval positief tegemoet: “Ik hoop dat de samenwerking blijft doorgaan zoals het nu verloopt en dat wij, net zoals de afgelopen vijftien jaar, kunnen blijven rekenen op de betrouwbare en kwalitatieve vakmensen van Meestersgilde.”

 

NVT Onderhoudsgroep