De kracht van Meestersgilde volgens werkvoorbereider Maarten

“Ik vind Meestersgilde een van de meest betrouwbare partijen die er zijn. Ik werkte 10 jaar lang bij bouwbedrijven die vakmensen inhuurden bij Meestersgilde en heb in die tijd heel wat uitzendbureaus van dichtbij meegemaakt. Meestersgilde kwam op mij altijd heel goed over. Toen mijn contract niet verlengd werd heb ik direct contact opgenomen met Jan, die ik reeds kende uit de samenwerking in het verleden met Meestersgilde.

“Ik werk nu een jaar via Meestersgilde en ben onlangs als werkvoorbereider bij Willems Vastgoedonderhoud begonnen. Van de schoonmaakster tot de directeur; ik ben door iedereen waanzinnig gastvrij ontvangen. Ik heb vertrouwen in Meestersgilde en de goede match met Willems Vastgoedonderhoud.”

“Mijn werk kan ik ook via andere uitzendorganisaties doen. Maar het valt of staat toch echt met de mensen met wie je werkt. Daar zit de kracht van Meestersgilde. Ik weet dat als er wat is en ik bel mijn accountmanager Ben, het binnen een uur uitgezocht en opgelost is. Gewoon zonder gedoe. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt.”

Maarten