Wij kennen de kracht
van onze vakmensen.

Onze krachtlabels

Beter en makkelijker matchen met onze krachtlabels.

Meestersgilde doet veel meer dan het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Wij voorzien bouwbedrijven, multidisciplinaire onderhoudsbedrijven, betonherstelbedrijven en schildersbedrijven van echte vakmensen op projectbasis. Vakmensen van Meestersgilde hebben de zekerheid van werk bij vooruitstrevende toonaangevende bedrijven binnen hun vakgebied. Om deze win-win situatie optimaal tot zijn recht te laten komen, werken wij met zogenaamde krachtlabels. Die helpen ons om de vraag naar vakmanschap snel te matchen met de beschikbare krachten. Hoe eenvoudig het werkt, leggen we graag uit.

Bij de uitvoerige intake van onze vakmensen brengen we, naast hun specialisme, ook een aantal basiskenmerken in kaart. Aan de hand van de vragen WAAR, WAT en WIE stellen we voor al onze vakmensen op basis van voorkeur en ervaring hun krachtlabels vast. Daarmee kunnen we snel een eerste selectie maken van de meest geschikte krachten voor uw opdracht.

Waar

Nieuwbouw of onderhoud #1

Nieuwbouw is anders dan onderhoud

Op basis van de persoonlijke voorkeuren van onze timmerlieden, schilders, betonreparateurs en houtrotsaneerders wijzen wij hen toe aan projecten. Hoe meer zij in hun element zijn, des te beter de kwaliteit van hun werk.

Waar

Wat

Particulier of seriematig #2

Van enkel huis tot compleet woonblok

Waar de ene vakman liever alleen of in klein teamverband werkt aan op zichzelf staande opdrachten, geeft de ander de voorkeur aan grootschalige projecten. Mede op basis hiervan krijgt u precies de kracht die u zoekt.

Wie

assistent of allrounder #3

Aan ervaring hangt een prijskaartje

Beginnend of allround. Onze vakmensen zijn gediplomeerd, maar hun werkervaring verschilt. Op basis van het criterium “relevante werkervaring” bepalen wij samen met u welke kracht het beste past bij uw opdracht

Wie