Onze mensen
zijn meesters in hun vak.

De juiste vakman voor elk project.

Meestersgilde is al vanaf 2004 actief in het projectmatig ter beschikking stellen van personeel in de nieuwbouw en het vastgoedonderhoud. Onder onze oorspronkelijke naam Pool anticipeerden wij op de groeiende behoefte aan vakkundig personeel op projectbasis in deze sectoren. Het gewenste vakmanschap dat hierbij komt kijken, vraagt om competente krachten en gedegen kennis van de sector.

Meestersgilde voorziet in vakmensen op projectbasis in de volgende functiegroepen: schilders, timmerlieden, betonreparateurs en houtrotsaneerders. Deze vakmensen zijn in dienst van Meestersgilde, wat betekent dat het inlenende bedrijf alleen een factuur ontvangt voor de werkzaamheden die de vakmensen verrichten. Dankzij deze werkwijze kunnen bouwbedrijven, schildersbedrijven, betonherstelbedrijven en multidisciplinaire onderhoudsbedrijven beschikken over het benodigde vakmanschap op het moment dat de orderportefeuille daar om vraagt. Dit alles zonder vaste werkgeverslasten en andere arbeidsrechtelijke risico’s.

Naast het projectmatig ter beschikking stellen van personeel biedt Meestersgilde ook de dienstverlening payrolling aan.  Deze dienstverlening is erop gericht dat u het door uzelf geworven en geselecteerde personeel op de loonlijst plaatst bij Meestersgilde. Het voordeel van deze werkwijze is dat Meestersgilde juridisch werkgever wordt van het door uzelf aangebrachte personeel en u daardoor alle arbeidsrechtelijke risico’s uit handen neemt. Het spreekt voor zich dat ook bij deze dienstverlening goed werkgeverschap de hoogste prioriteit geniet. Bij Meestersgilde zijn uw vakmensen dan ook in goede handen!

 

Waar

Nieuwbouw of onderhoud #1

Op basis van de persoonlijke voorkeuren van onze timmerlieden, schilders, betonreparateurs en houtrotsaneerders wijzen wij hen toe aan projecten. Hoe meer zij in hun element zijn, des te beter de kwaliteit van hun werk.

Lees meer

Wat

Particulier of seriematig #2

Waar de ene vakman liever alleen of in klein teamverband werkt aan op zichzelf staande opdrachten, geeft de ander de voorkeur aan grootschalige projecten. Mede op basis hiervan krijgt u precies de kracht die u zoekt.

Lees meer

Wie

assistent of allrounder #3

Beginnend of allround. Onze vakmensen zijn gediplomeerd, maar hun werkervaring verschilt. Op basis van het criterium “relevante werkervaring” bepalen wij samen met u welke kracht het beste past bij uw opdracht

Lees meer

De kracht van Meestersgilde

  • 750 werkende vaklieden
  • Toegang tot een netwerk van ruim 1250 aangemelde krachten
  • Werkervaring op waarde geschat
  • Actief vanuit 8 kantoren in Nederland

Maak een afspraak