Onze mensen
zijn meesters in hun vak.

De juiste vakman voor elk project.

Meestersgilde is al vanaf 2004 actief in het projectmatig ter beschikking stellen van personeel in de nieuwbouw en het vastgoedonderhoud. Onder onze oorspronkelijke naam Pool anticipeerden wij op de groeiende behoefte aan vakkundig personeel op projectbasis in deze sectoren. Het gewenste vakmanschap dat hierbij komt kijken, vraagt om competente krachten en gedegen kennis van de sector.

Meestersgilde voorziet in vakmensen

Meestersgilde voorziet in vakmensen op projectbasis in de volgende functiegroepen: schilders, timmerlieden, betonreparateurs en houtrotsaneerders. Deze vakmensen zijn in dienst van Meestersgilde, wat betekent dat het inlenende bedrijf alleen een factuur ontvangt voor de werkzaamheden die de vakmensen verrichten. Dankzij deze werkwijze kunnen bouwbedrijven, schildersbedrijven, betonherstelbedrijven en multidisciplinaire onderhoudsbedrijven beschikken over het benodigde vakmanschap op het moment dat de orderportefeuille daar om vraagt. Dit alles zonder vaste werkgeverslasten en andere arbeidsrechtelijke risico’s.

Payrolling

Naast het projectmatig ter beschikking stellen van personeel biedt Meestersgilde ook de dienstverlening payrolling aan.  Deze dienstverlening is erop gericht dat u het door uzelf geworven en geselecteerde personeel op de loonlijst plaatst bij Meestersgilde. Het voordeel van deze werkwijze is dat Meestersgilde juridisch werkgever wordt van het door uzelf aangebrachte personeel en u daardoor alle arbeidsrechtelijke risico’s uit handen neemt. Het spreekt voor zich dat ook bij deze dienstverlening goed werkgeverschap de hoogste prioriteit geniet. Bij Meestersgilde zijn uw vakmensen dan ook in goede handen!

Kwaliteit en zekerheid

Meestersgilde heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit onderstrepen wij met verschillende relevante lidmaatschappen en certificeringen, waarvan u de officiële verklaringen hier kunt raadplegen.