Meestersgilde nieuwe Partner van OnderhoudNL

Met ingang van 1 april 2021 is Meestersgilde Partner van OnderhoudNL. Op 31 maart tekenden directeur Peter Huijser van Meestersgilde en directeur Okke Spruijt van OnderhoudNL de Partnerovereenkomst.

Vakkundig personeel op projectbasis

Meestersgilde uit Ridderkerk is met zes vestigingen een landelijk opererende organisatie die sinds 2004 actief is in het projectmatig ter beschikking stellen van personeel in de nieuwbouw en het vastgoedonderhoud. Met een actief bestand van ca. 750 werkende vakmensen en een actuele database van circa 3.500 vakmensen bedient Meestersgilde de sector en voorziet zij in de nog steeds groeiende behoefte aan vakkundig personeel op projectbasis.

Zonder vaste werkgeverslasten en risico’s

De vakmensen van Meestersgilde zijn veelal werkzaam in de functie van schilder, timmerman, betonreparateur of houtrotsaneerder. Ze zijn in dienst van of worden bemiddeld door Meestersgilde. De inlenende bedrijven ontvangen een factuur voor de werkzaamheden die door de vakmensen zijn verricht. Dankzij deze werkwijze kunt u dus beschikken over het benodigde vakmanschap op het moment dat de orderportefeuille daar om vraagt. Dit alles zonder vaste werkgeverslasten en andere arbeidsrechtelijke risico’s.

Risicoanalyse rondom inzet zzp’ers

Meestersgilde beschikt over veel ervaring als het gaat om het werken met zzp’ers. Voor de leden van OnderhoudNL kan Meestersgilde kennispartner zijn op dit dossier. Om die reden biedt Meestersgilde u de mogelijkheid om kosteloos een risicoanalyse te laten uitvoeren rondom de inzet van zzp’ers in combinatie met een advies gericht op de duurzame inzet van zzp’ers.