Meestersgilde lanceert Meestersgilde Select: de intermediair voor uw professionals

Maandag 6 februari lanceert Meestersgilde haar nieuwe label: Meestersgilde Select. Met dit label zoeken, vinden en koppelen wij kundige professionals aan kaderfuncties in de bouw en het vastgoedonderhoud.

De aanloop naar Meestersgilde Select

Al vanaf 2004 is Meestersgilde actief in het op projectbasis ter beschikking stellen van uitvoerend personeel in de bouw en het vastgoedonderhoud. Naar mate de tijd vorderde, kregen wij van onze opdrachtgevers steeds vaker de vraag of Meestersgilde ook kon voorzien in UTA-professionals (uitvoerend, technisch en administratieve medewerkers). Hieruit is Meestersgilde Select geboren!

Wat Meestersgilde Select doet

Onder de naam Meestersgilde Select ontzorgen wij vanaf februari 2023 ook werkgevers en professionals in de werving en selectie voor kaderfuncties in de bouw en het vastgoedonderhoud. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een projectleider, werkvoorbereider calculator of een andere specialistische functie in de bouw of het vastgoedonderhoud? Of bent u als professional toe aan een nieuwe uitdaging? Meestersgilde Select gaat voor u op zoek naar de passende kandidaat of nieuwe uitdaging. Dit doen we met een nieuw team, dezelfde passie én een duidelijke focus.

Meer weten over Meestersgilde Select

Bent u benieuwd naar het gezicht achter Meestersgilde Select, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wil je onze Select vacatures bekijken? Ga dan naar de website van Meestersgilde Select: www.meestersgildeselect.nl en vindt hier de nieuwe uitdaging of kandidaat die bij u past.