Meestersgilde gewaardeerd met een 8,6

Bij Meestersgilde vinden wij het belangrijk om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Tevredenheidsonderzoeken helpen ons hierbij. We nemen ieder jaar een tevredenheidsonderzoek af, om te achterhalen welke verbeteringen wij kunnen doorvoeren.

Om onze tevredenheidsscore te weten te komen, heeft Meestersgilde in mei 2024 een tevredenheidsonderzoek afgenomen onder haar vakkrachten. Deze heeft de mooie score van 8,6 opgeleverd. We zijn erg blij dat onze vakkrachten bovengemiddeld tevreden zijn  met Meestersgilde.

Daarnaast hebben onze vakkrachten ons een NPS-score (Net Promotor Score) toegekend van 60. Naast verbetertips, ontvingen we talloze complimenten: ‘Echte toppers zijn het bij Meestersgilde!’, ‘Ik geef jullie een 9, ook voor de aandacht aan jullie vakkrachten, top.’ Kortom; uitstekende scores die ons motiveren om te blijven verbeteren!

Laat hier jouw mening achter.

Meestersgilde doet er alles aan om goede service te bieden aan haar vakkrachten. Ben jij tevreden of heb jij de indruk dat wij ons werk beter kunnen doen? Dat willen we graag weten! Klik op de link en vul ons tevredenheidsonderzoek in.