Meestersgilde biedt haar ZZP’ers de juiste verzekering!

Als ZZP’er heb jij een eigen bedrijf en ben je wellicht werkzaam via Meestersgilde. Naast dat we je van dienst zijn bij het vinden van de juiste projecten, vinden we het ook belangrijk dat je alle zaken rondom jouw bedrijf goed voor elkaar hebt. Bijvoorbeeld jouw verzekering, want je wilt goed verzekerd zijn tegen alle risico’s.

Wij begrijpen dat verzekeringen soms complex zijn. Als Meestersgilde willen we je hierbij ontzorgen en daarom hebben wij ons verdiept in welke verzekeringspartner het beste aansluit bij wat je nodig hebt. We hebben hierbij gekeken naar een passende dekking tegen de juiste prijs.

Met trots introduceren we onze officiële verzekeringspartner Māia onderdeel van Schouten Zekerheid. Met 70 jaar ervaring zet Māia zzp-ondernemers voorop en maakt zij het afsluiten van bedrijfsverzekeringen makkelijk, snel en goedkoop. Wij bieden, in samenwerking met Maia, online een verzekering aan zzp’ers die via Meestersgilde werken. Bedrijfsverzekeringen op maat voor vakmensen in de bouw- en vastgoedsector.