Vacature Online Recruiter

Jij weet als geen ander hoe jij (online) de juiste kandidaten/ vakkrachten werft. Als Online Recruiter bij Meestersgilde ben jij dan ook een resultaatgerichte professional die energie krijgt van het onderzoeken en inzetten van nieuwe (online) manieren van werving. Daarnaast zorgt jouw creatieve pen ervoor dat vacatures boven alle andere uitstijgen, want aansprekend schrijven kan jij als geen ander. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan snel verder!

Jouw werkdag bij Meestersgilde

De ochtend start je met een bak koffie op kantoor. Je kletst nog even met je collega’s en kruipt achter je computer. Nadat jij het eerste contact hebt gelegd met een aantal nieuwe potentiële vakkrachten, start je met het controleren van vacatures die jouw collega’s hebben geschreven. Jij optimaliseert de teksten voor de zoekmachines en zorgt zo voor een juiste en aantrekkelijke vacature. Nadat jij deze vacatures op de website en verscheidene job-boards hebt geplaatst, ga jij zelf ook aan de slag met het schrijven van een nieuwe vacature voor een moeilijk in te vullen functie. Om de juiste informatie te hebben, bel je even met de accountmanager. Samen bespreken jullie het gewenste profiel en de werkzaamheden behorend bij deze functie. Tijd om in de pen te klimmen en deze vacature te schrijven.

Na een gezamenlijke lunch, opgevolgd door een wandeling met collega’s, bekijk je de mail en plan je de rest van jouw dag in. Na het beantwoorden van deze mailtjes, bel je met het externe marketingbureau. Samen met hen spar je over hoe Meestersgilde nog beter online zichtbaar wordt. Welke acties moeten worden ondernomen per kanaal en welke doelgroepen passen hierbij? Nog snel geef jij aan welke vacatures extra aandacht verdienen en gaat vervolgens verder.

Goed nieuws! Een aantal vakkrachten, die jij eerder deze ochtend hebt benaderd, hebben contact met jou opgenomen. Jij belt ze direct en verwijst hen intern door naar de juiste accountmanager. Tevreden sluit je jouw computer af, morgen een nieuwe dag!

Dit breng jij mee:

Meestersgilde is op zoek naar een Online Recruiter, wat betekent dat jij je bezighoudt met het (online) werven van kandidaten én de bijbehorende online marketingactiviteiten. Een afwisselende functie waar een betrokken, gedreven maar bovenal enthousiaste werkhouding gewaardeerd wordt. Naast deze punten vinden wij het fijn als jij ook beschikt over het volgende:

 • Minimaal een afgeronde Mbo-opleiding;
 • Jij werkt en denkt op Hbo-niveau;
 • Basiskennis van SEO en google Analytics;
 • Eerdere ervaring, of affiniteit met recruitment werk;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Dit kan jij van ons verwachten:

 • Een zelfstandige, afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief;
 • Een professionele, snelgroeiende en dynamische organisatie met gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Veel vrijheid en de kans om je talenten te ontwikkelen;
 • Een fulltime job met een goed salaris (parttime bespreekbaar);
 • Een royale pensioenregeling.
 • 25 vakantiedagen;

 

Wil jij deze nieuwe uitdaging met beide handen aanpakken? Laat ons dan weten waarom jij helemaal geschikt bent voor deze functie! Stuur je motivatie en CV naar peter@meestersgilde.nl. Heb jij na het lezen van deze vacature nog vragen? Dan mag je gerust telefonisch contact opnemen met Peter Huijser. Hij is te bereiken op: 085-4830981 of 06-46208885.

 

Tot snel bij Meestersgilde!