Vacature Teammanager Hoofddorp

Ben jij toe aan een volgende stap en heb jij zin om je eigen ‘winkel’ te creëren binnen een groeiende intermediair? Lees dan snel verder. Voor onze vestiging in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een enthousiaste manager, die leiding geeft aan het team van drie accountmanagers. Met elkaar hebben jullie één doel: de beste intermediair zijn in de regio in de bouw en het vastgoedonderhoud. Daarbij werk je als teammanager zowel aan je eigen ontwikkeling als aan de ontwikkeling van Meestersgilde.

Wat jij gaat doen als Teammanager?

Als manager ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van het team. Je neemt het voortouw, analyseert de resultaten, stuurt bij waar nodig en plaatst zelf ook vakkrachten (schilders, timmerlieden, etc.) bij opdrachtgevers, zodat je precies weet waar je het over hebt. Je weet van aanpakken, wil graag doelen realiseren en krijgt de neuzen van het team dezelfde kant op. Voor het team ben je dé coach om te motiveren, te enthousiasmeren en te inspireren. Je ondersteunt waar nodig, geeft vertrouwen en laat je teamleden groeien in hun (persoonlijke) ontwikkeling. Ook werk je nauw samen met de drie andere vestigingen in Rijswijk, Ridderkerk en Vianen. Samen met de andere teamleiders bundel je de krachten om Meestersgilde te laten groeien!

Wat je meebrengt:

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Een aantal jaar (commerciële) werkervaring in de uitzendbranche.
 • Interesse en affiniteit met de bouw- en vastgoedzorg.
 • Een enthousiaste werkhouding, die aanstekend werkt en waarmee je jouw team inspireert.

De arbeidsvoorwaarden:

 • Een afwisselende en zelfstandige functie waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.
 • Een mooie werkplek binnen een modern kantoor.
 • Een uitstekend salaris.
 • Een aantrekkelijke (team)bonusregeling.
 • Een auto van de zaak die je ook privé kunt rijden.
 • Een laptop en telefoon van de zaak.
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om aanvullend verlof op te nemen.
 • Flexibiliteit in werktijden (start tussen 8:00 – 9:00 eindtijd tussen 16:30 – 17:30).

De cultuur van Meestersgilde:

Al vanaf 2004 is Meestersgilde actief in het projectmatig uitlenen van vaklieden in de bouw en vastgoedzorg. Met een team van 26 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat de juiste vakkracht op de juiste plaats werkt, namelijk bij onze gewaardeerde opdrachtgevers. Het groeiend personeelsbestand bestaat op dit moment uit ruim 700 vakmensen. Het spreekt voor zich dat goed werkgeverschap bij Meestersgilde de hoogste prioriteit heeft!

Als je bij Meestersgilde komt werken, kom je terecht in open, no nonsens cultuur. Als collega’s zijn we benaderbaar en is er zowel zakelijk als privé aandacht voor elkaar. We streven ernaar om betekenisvol te zijn in wat we doen en hoe we dat doen. Hard werken wordt altijd gecombineerd met veel plezier en ruimte voor ontspanning tijdens de gezamenlijke lunch, de vele potjes tafelvoetbal en de gezellige teamuitjes.

Wil je deze uitdaging met beide handen aanpakken?

Zie jij jezelf aan de slag gaan als Teammanager bij Meestersgilde? Stuur dan je sollicitatie naar jan@meestersgilde.nl. Wil je meer weten over de vacature? Bel gerust met Jan Bals. Hij is te bereiken op 085-4830981 of 06-31954723.

Tot snel bij Meestersgilde!