Adviseur Werving & Selectie Ridderkerk

Jouw matchmaking skills in de bouw en vastgoedzorg maken het verschil! Vind jij het leuk om nieuwe opdrachtgevers en professionals te benaderen, zodat er mooie samenwerkingen tot stand komen? En krijg jij er energie van om bij te mogen dragen aan een verdere groei van ons nieuwe label Meestersgilde Select? Kom dan werken als Adviseur Werving & Selectie bij Meestersgilde!

Als Adviseur Werving & Selectie ontzorg jij werkgevers bij het vinden, selecteren en plaatsen van hoogwaardige professionals in kaderfuncties binnen de bouw en het vastgoedonderhoud. Onder de naam Meestersgilde Select speel jij een cruciale rol in het succes van dit nieuwe label. Dit door te zorgen voor de juiste match tussen opdrachtgever en de kandidaat. Hierbij vind jij het belangrijk om de beste service te bieden aan onze klanten. Dit doe je door altijd op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen en door het onderhouden en uitbreiden van je netwerk aan professionals.

 Wat jij gaat doen als Adviseur Werving & Selectie?

 • Je benadert potentiële kandidaten via diverse wervingskanalen, zoals LinkedIn, online vacaturebanken en sociale media.
 • Kennismaken met kandidaten d.m.v. diepgaande interviews om hun vaardigheden, ervaring, ambities en persoonlijke eigenschappen te beoordelen.
 • Je analyseert de behoeften van opdrachtgevers en adviseert hen over geschikte kandidaten voor de openstaande vacatures.
 • Bellen, appen en mailen. Je hebt op allerlei manieren contact met jouw kandidaten en opdrachtgevers om samenwerkingen en sterke relaties op te bouwen.
 • Regelmatig ga je op bezoek bij opdrachtgevers om functieprofielen op te halen en op locatie te kijken hoe jouw professionals aan het werk zijn!

 Wat breng je mee?

 • Een proactieve en commerciële instelling.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een gelijkwaardige functie binnen de werving en selectie.

Wat bieden wij!

 • Een afwisselende job mét een gezellig team van enthousiaste collega’s. Bij ons wordt hard werken altijd gecombineerd met veel plezier en ruimte voor ontspanning tijdens de gezamenlijke lunch & borrel, de vele potjes tafelvoetbal en de gezellige teamuitjes.
 • 40 uur werken per week, met een uitstekend salaris.
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om aanvullend verlof op te nemen.
 • Een auto van de zaak die je ook privé kunt rijden.
 • Een laptop en telefoon van de zaak.
 • Kansen voor je persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen, cursussen en trainingen.

De cultuur van Meestersgilde:

Al vanaf 2004 is Meestersgilde actief in het projectmatig uitlenen van vaklieden in de bouw en vastgoedzorg. Met een team van 22 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat de juiste vakkracht op de juiste plaats werkt, namelijk bij onze gewaardeerde opdrachtgevers. Het groeiend personeelsbestand bestaat op dit moment uit ruim 700 vakmensen. Het spreekt voor zich dat goed werkgeverschap bij Meestersgilde de hoogste prioriteit heeft!

Als je bij Meestersgilde komt werken, kom je terecht in open, no nonsens cultuur. Als collega’s zijn we benaderbaar en is er zowel zakelijk als privé aandacht voor elkaar. We streven ernaar om betekenisvol te zijn in wat we doen en hoe we dat doen. Hard werken wordt altijd gecombineerd met veel plezier en ruimte voor ontspanning tijdens de gezamenlijke lunch, de vele potjes tafelvoetbal en de gezellige teamuitjes.

 Wil jij je matchmaking skills tonen?

Zie jij jezelf aan de slag gaan als Adviseur Werving & Selectie bij Meestersgilde? Stuur dan je sollicitatie naar jan@meestersgilde.nl. Wil je meer weten over de vacature? Bel, app of mail gerust met Jan Bals. Hij is te bereiken op 085-4830981 of 06-31954723.

 Tot snel bij Meestersgilde!