Vacature Accountmanager Hoofddorp (Bouw & Schilders)

Krijg jij energie van nieuwe opdrachtgevers en vakkrachten benaderen? Vind je het daarnaast leuk om contact te hebben en onderhouden met bestaande relaties? Dan ben jij de resultaatgerichte professional die wij zoeken! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een Accountmanager voor onze vestiging in Hoofddorp.

Samen met de kwaliteit van Meestersgilde maak jij de samenwerking met onze opdrachtgevers en vaklieden tot een succes!

Jouw werkdag bij Meestersgilde

Je start de ochtend met een bak koffie op ons kantoor. Na het bijpraten met jouw collega’s en  het bespreken van de nieuwe projecten, bel je de projectleiders om te vernemen hoe het op de huidige projecten verloopt.

Daarna is het tijd om naar de bouwlocatie te vertrekken, want bij Meestersgilde zit je niet alleen maar op kantoor. Op locatie check je of alles goed verloopt en of de vaklieden en uitvoerder nog belangrijke vragen hebben. Terug in de auto bel je nog even met twee kandidaten om wat informatie in te winnen en of je nog iets voor hen kunt betekenen.

Na een gezamenlijke lunch, opgevolgd door een wandeling met collega’s, bekijk je de mail en plan je de rest van jouw dag in. Je hebt nog een halfuur voordat de eerste sollicitant bij jou aan de deur staat. Deze tijd gebruik je proactief, bijvoorbeeld door potentiële opdrachtgevers te benaderen. Jij wil namelijk het netwerk van Meestersgilde verder vergroten.

Na het spreken van de sollicitanten bekijk je de door hen afgegeven referenties. Deze blijken goed te zijn, wat maakt dat jij weer verder kunt. Je belt een aantal opdrachtgevers en stuurt de door jou gemaakte profielschetsen aansluitend aan hen door.

De dag is al bijna om. Je gebruikt je laatste uur om alles administratief op de juiste wijze vast te leggen in het geavanceerde CRM-systeem. Met een voldaan gevoel sluit je af en stap je in de auto naar huis.

Dit breng jij mee

Meestersgilde is op zoek naar een gedreven, enthousiaste en betrokken Accountmanager. Om die reden vinden wij het fijn als jij voldoet aan de volgende voorwaarden:

 •           Je bent in staat om op hbo-niveau te werken en te denken;
 •           Voorzien van een rijbewijs B;
 •           Interesse en affiniteit met de bouw- en vastgoedzorg;
 •           Je werkt accuraat en zelfstandig.

Dit mag je van ons verwachten

 •           Een zelfstandige, afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief;
 •           Een professionele, snelgroeiende en dynamische organisatie met gedreven en enthousiaste collega’s;
 •           Veel vrijheid en de kans om je talenten te ontwikkelen;
 •           Een uitdagende job (32-40 uur) met een goed salaris;
 •           We bieden je flexibiliteit in je werktijden;
 •           25 vakantiedagen;
 •           Een uitstekende pensioenregeling;
 •           Een mooie auto van de zaak;
 •           De juiste digitale hulpmiddelen zoals een laptop en iPhone.

Wil jij deze nieuwe uitdaging met beide handen aanpakken? Laat ons dan weten waarom jij helemaal geschikt bent voor deze functie! Stuur je motivatie en CV naar jan@meestersgilde.nl. Heb jij na het lezen van deze vacature nog vragen? Bel gerust met Jan Bals. Hij is te bereiken op: 085-4830981 of 06-31954723.

Tot snel bij Meestersgilde!