Meestersgilde werkt met door Bovib gecertificeerde Inhuurconsultants

Meestersgilde kiest bewust voor het opleiden van haar medewerkers zodat er een standaard binnen de beroepsgroep ontstaat waarbij het kennisniveau, definities en de (basis)aanpak eenduidig zijn.
Hierdoor kunnen wij als Meestersgilde op het vlak van zzp bemiddeling een zeer professionele dienstverlening aanbieden.

Opleiding Inhuurconsultant
Inhuurconsultant is een relatief nieuw beroep en dankzij de Bovib (www.bovib.nl) is er nu een opleiding voor haar leden. De opleiding is opgesplitst in drie dagen. Dag één is het theoretisch kader en gaat over procesinrichting, wet- en regelgeving en inzicht in het speelveld van de inhuurconsultant. De tweede dag staat in het teken van proces- en verandermanagement, de derde en laatste dag staat in het teken van je eigen rol en vaardigheden.

Juiste begeleiding bij het inhuurproces
Bij het inhuren van zzp’ers komen namelijk een hoop dingen kijken. Er zijn verschillende vormen van inhuur mogelijk en elke vorm heeft zijn eigen contractmodel en administratieve verplichtingen. Dit allemaal om aan de geldige wet- en regelgeving te voldoen.
Een inhuurconsultant kan ondersteuning bieden en advies geven over het gehele inhuurproces.
Hij kan advies geven over de inhuurvorm en de inhuurovereenkomsten tussen opdrachtgever en zzp’er.

Kom in contact met onze consultants
Wilt u graag advies over hoe u de inhuur van zzp’ers goed kunt regelen of ben jij zzp’er en wil jij dat alles gewoon goed voor jou is geregeld is? Neem dan contact met ons op!