Vakmensen op projectbasis?
Zo werkt het bij Meestersgilde!

Plaats een zoekopdracht

Meestersgilde beschikt over een kern van 750 gekwalificeerde vakmensen

Bij Meestersgilde draait alles om vakmanschap.

Vakmanschap is de verbindende factor tussen de krachten die in dienst zijn van Meestersgilde en de bedrijven die hen op projectbasis inzetten voor hun opdrachten.

Meestersgilde doet dan ook veel meer dan het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. De toegevoegde waarde van Meestersgilde werkt twee kanten op:

  • Bouwbedrijven, multidisciplinaire onderhoudsbedrijven, betonherstelbedrijven en schildersbedrijven worden voorzien van echte vakmensen op projectbasis.
  • Vakmensen hebben via Meestersgilde zekerheid van werk bij vooruitstrevende toonaangevende bedrijven binnen hun vakgebied.

Om deze win-win situatie optimaal tot zijn recht te laten komen, werkt Meestersgilde met zogenaamde krachtlabels. Deze helpen om de vraag naar vakmanschap snel te matchen met de beschikbare krachten. Hoe eenvoudig het werkt, leggen we graag uit.

Waar

Nieuwbouw of onderhoud #1

Nieuwbouw is anders dan onderhoud

Op basis van de persoonlijke voorkeuren van onze timmerlieden, schilders, betonreparateurs en houtrotsaneerders wijzen wij hen toe aan projecten. Hoe meer zij in hun element zijn, des te beter de kwaliteit van hun werk.

Wat

Particulier of seriematig #2

Van enkel huis tot compleet woonblok

Waar de ene vakman liever alleen of in klein teamverband werkt aan op zichzelf staande opdrachten, geeft de ander de voorkeur aan grootschalige projecten. Mede op basis hiervan krijgt u precies de kracht die u zoekt.

Wie

assistent of allrounder #3

Aan ervaring hangt een prijskaartje

Beginnend of allround. Onze vakmensen zijn gediplomeerd, maar hun werkervaring verschilt. Op basis van het criterium “relevante werkervaring” bepalen wij samen met u welke kracht het beste past bij uw opdracht