Vakmensen op projectbasis?
Zo werkt het bij Meestersgilde!

Plaats een zoekopdracht

Meestersgilde beschikt over een kern van 750 gekwalificeerde vakmensen

Bij Meestersgilde draait alles om vakmanschap.

Vakmanschap is de verbindende factor tussen de krachten die in dienst zijn van Meestersgilde en de bedrijven die hen op projectbasis inzetten voor hun opdrachten.

Meestersgilde doet dan ook veel meer dan het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. De toegevoegde waarde van Meestersgilde werkt twee kanten op:

  • bouwbedrijven, multidisciplinaire onderhoudsbedrijven, betonherstelbedrijven en schildersbedrijven worden voorzien van echte vakmensen op projectbasis.
  • Vakmensen hebben via Meestersgilde zekerheid van werk bij vooruitstrevende toonaangevende bedrijven binnen hun vakgebied.

Om deze win-win situatie optimaal tot zijn recht te laten komen, werkt Meestersgilde met zogenaamde krachtlabels. Deze helpen om de vraag naar vakmanschap snel te matchen met de beschikbare krachten. Hoe eenvoudig het werkt, leggen we graag uit.

Waar

Nieuwbouw of onderhoud #1

Op basis van de persoonlijke voorkeuren van onze timmerlieden, schilders, betonreparateurs en houtrotsaneerders wijzen wij hen toe aan projecten. Hoe meer zij in hun element zijn, des te beter de kwaliteit van hun werk.

Lees meer

Wat

Particulier of seriematig #2

Waar de ene vakman liever alleen of in klein teamverband werkt aan op zichzelf staande opdrachten, geeft de ander de voorkeur aan grootschalige projecten. Mede op basis hiervan krijgt u precies de kracht die u zoekt.

Lees meer

Wie

assistent of allrounder #3

Beginnend of allround. Onze vakmensen zijn gediplomeerd, maar hun werkervaring verschilt. Op basis van het criterium “relevante werkervaring” bepalen wij samen met u welke kracht het beste past bij uw opdracht

Lees meer

De krachten van Meestersgilde zijn beschikbaar op projectbasis, voor professionele bedrijven, met een inhuurperiode van tenminste een week. Onze opdrachtgevers zijn schildersbedrijven, multidisciplinaire onderhoudsbedrijven, betonherstelbedrijven en bouwbedrijven.

Om u in te kunnen schrijven moet u beschikken over aantoonbare werkervaring als schilder, timmerman, betonreparateur of houtrotsaneerder. Naast uw werkervaring is uw hart voor het ambacht minstens zo belangrijk. Voldoet u aan deze voorwaarden neem dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak. Of meld uzelf aan via het formulier op deze website, waarna wij contact opnemen voor een persoonlijke kennismaking.

De krachtlabels helpen Meestersgilde bij het matchen van onze vaklieden met de opdrachten die wij beschikbaar hebben van onze opdrachtgevers. Van al onze krachten kennen wij de persoonlijke voorkeuren en werkervaring. Hierdoor zijn wij in staat om snel en gericht te bemiddelen, wat in het voordeel is van alle partijen.